Potreba in vlek jul-14 teleserija (Need & Tug Jul-14 Teleseries - Slovenian)


Potreba in vlek jul-14 teleserija (Need & Tug Jul-14 Teleseries - Slovenian)

By Gary M. Douglas

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

Dobrodošli k teleseriji Potreba in vlek!

Ta teleserija temelji na knjigi Kraj (The place). V tej noveli Jake vpraša Zemljo po zlatu s pogledom potrebe. Kraj nam pokaže, kako lahko povlečete iz potrebe, namesto kako iz potrebe naredite težavo.

About the Author

Format

Price

QTY

MP3 + PDF Digital Download
Regular: $550.00 Country - Save: 0% ($0.00)
Country - Save:
{{model.variants[0].priceToShow}}
Regular: $550.00.
Wholesale: {{model.variants[0].priceToShow}} / item

Trajanje: šestdelna serija

Facilitator:  Gary M. Douglas

Format: MP3 in digitalne prenosljive datoteke v PDF-formatu

Pogoj: Temelji

Kaj je teleserija Potreba in vlek?

Veliko ljudi reče: "Oh, potrebujem to!", vendar to ni energija povabila, je energija zavrnitve. To je torej mesto, kjer uporabljate to, kako "potrebujete" v življenju, da bi dobili podporo vesolja. 

Običajno gledamo, kaj moramo ustvariti v svetu, da bi vedeli, kaj bi radi imeli. Torej, če bi v svojem življenju radi nekaj aktualizirali ali to ustvarili, morate biti po tem tudi voljni VPRAŠATI. Ko po nečem vprašate, je VPRAŠANJE prav tako pomembno kot je védenje, kaj želite in potrebujete ... To je popolnoma drugačno vesolje o tem, kako se stvari lahko ustvarijo.

--Gary M. Douglas

+++ +++
Ko imate potrebo - ko vprašate po nečem - odprete vrata, da se stvari začnejo ustvarjati. Na voljo postane celo drugačno vesolje. 
--Gary M. Douglas
+++ +++

In dejansko postanete privlačnost, da se to prikaže v vašem življenju.

--Dr. Dain Heer

 

 

  • MP3-digitalne prenosljive datoteke
  • PDF-digitalne prenosljive datoteke

Informacije o dostavi: 

Po naročilu boste prejeli dostavno e-sporočilo z navodili za prenos, tako da boste lahko prenesli svoje datoteke. Če se pred nakupom prijaviteboste lahko do svojih prenosljivih datotek dostopali v svojem računu pod zavihkom "digital downloads" (prenosljive datoteke).

Gary Douglas je pred več kot 30 leti razvil niz transformacijskih, življenje spreminjajočih orodij in procesov, znanih kot Access Consciousness®. Ta orodja, ki so na ustvarjalnem robu zavesti, so spremenila življenja več deset tisoč ljudem po vsem svetu. Njegovo delo se je razširilo v več kot 170 držav, z več kot 5000 usposobljenimi facilitatorji po vsem svetu. Enostavna in zelo učinkovita orodja omogočajo ljudem vseh starosti in ozadij, da pomagajo odpraviti omejitve, ki jim onemogočajo svobodno živeti in ustvariti življenje, ki ga resnično želijo.

Izvedite več